Overnatting

Home Overnatting
Info om boligen
Roses – nordøst i Spania. Denne flotte eiendommen kan du få leie på ukebasis.Maks 8 personer,. 2 soverom og en hems. 10 min gange til stranden. 20 min med bil til Figueres hvor det berømte Salvador Dali museet ligger.

Info ute/terrasse
Huset ligger oppe i fjellsiden i Canyelles Petites v/ byen Roses. 10 min gangavsand fra stranden.

Info om området
Roses er en fiskerby og har også en havn for fritidsbåter. Det finnes flere golfbaner i området.Det finnes en naturpark like ovenfor huset.
Salvador Dalis hjem ligger i en naboby, Cadaques, og museet ligger i Figueres, ca 20 min. m/ bil.

Fra Barcelona til Figueres med tog ca 50 min.
Fra Gerona til Figueres med tog ca 15 min.
Fra Figueres til Roses med bil/buss 20 min.
Ta kontakt med

Rombeskrivelse
Huset inneholder: I underetasje et stort soverom m/ dobbelseng + dobbel sovesofa og eget stort bad m/ badekar.
Et mindre soverom m/ dobbelseng. Et ekstra bad m/ dusj.
Utgang til terasse med utsikt til stranden.
1 etg. stue, spisestue, kjøkken, toilett, hems m/ dobbel madrass, innebygget terasse m/ skyvevinduer, garasje, men den er opptatt.
Fantastisk havutsikt!

Diverse Info
Roses er en by ved kysten i Costa Brava. Roses ligger litt nord for Barcelona og ca 30 km sør for grensen til Frankrike. Roses har den største fiskeflåten i Catalonia. Det er ca 20000 fastboende i byen.Hele området er et naturområde, Parc Natural, og det er et stort utvalg av turstier både langs strand og i fjellene omkring. Pyreneene er bare 1 times kjøring unna. Nær Roses ligger også Cadaques, den hvite byen, som er Salvador Dalis hjem.

Her bodde også Picasso en tid. I Figueres ligger også det kjente Salvador Dali museet. I området ved Roses ligger flere vindistrikt, og det mest kjente heter Peralada. Peralada har et av de beste golfbaner i Catalonia og et kjent Casino. Det fins ellers mange golfbaner i området. Empuriebrava, like ved Roses, er et kanalområde hvor båteiere kan parkere sin yacht like utenfor stuevinduet. Empuriebrava er europas største kanalby og den er også et av verdens beste steder for fallskjermhopping, og her er egen flyplass. Roses by har en 5 km lang sandstrand og det fins mange mindre strender fra Rosebukta til Frankrike. Sykling er også svært populært i området. Opplev kultur og natur på sitt beste.

d61d44254608dd06ccdd2ff02982d14d_XL